Egy vöröslámpás ház új fénykora

Loffice 1085 Budapest, Salétrom u. 4.
2019. október 17. 10.00-14.00
Ismerd meg a vigalmi negyed és a Salétrom utca 4. szám alatti, egykori vöröslámpás ház történetét, amelynek helyén 2020-tól, a Loffice új bázisa: egy 6 szintes, közösségi találkozóhely nyitja meg kapuit.

Bepillantást nyerhetsz a Loffice design díjas Rákóczi téri loftjába, amelyben kreatív koncepció alapján kialakított irodák, apartmanok, tárgyalók és rendezvényterek várják új lakóikat. A loft valaha műanyagfeldolgozó üzemként működött, jelenleg pedig a Kitchen Budapest innovációs labor otthona. Ezt követően a szomszédos építkezésen, egy rendhagyó bejáráson a Mindspace smart city szakértőitől kaphatsz betekintést a kerület bűnös múltjába és aktuális defibrillálási kísérleteibe, a Loffice csapat pedig bemutatja új központját, a jövő közösségi komplexumát, amelynek tereiben olyan funkciók kapnak helyet, mint a coworking, coworkid és coliving.

Kiknek szól az esemény:

    • irodát kereső, vagy irodaváltásban gondolkodó cégek vezetői, HR-esei, marketingesei
    • szabadúszók, egyéni vállalkozók, KKV-k, akiket a coworking, coliving vagy széhelyszolgáltatás érdekel 
    • rendezvényszervezők, ügynökségek

 

  • az irodapiac képviselői, szakemberei, ingatlanügynökök 
  • 8. kerületi szolgáltatók, a negyed kulturális és civil szerveződései, helyi érdeklődők 

 

Járd be velünk a Loffice díjnyertes ipari épületét és legújabb beruházását, a most még építés alatt álló, 2020-ban nyíló közösségi találkozóhelyet. A bejárást követően a Loffice csapat egy interaktív “terülj-terülj asztalkám” körül válaszol minden, az ingatlanfejlesztést, a közösségi központot és terveiket, céljaikat érintő kérdésedre!

Vigyázat, építési terület! Belépés csak védősisakban, 10 fős turnusokban!