Európa első kolostor közösségi irodája

6725 Szeged, Mátyás tér 26.
2019. október 22.
A Door Office egy olyan közösségi iroda, mely Európában egyedülálló módon egy kolostorban került kialakításra és már több mint egy éve várja a dolgozni vágyó coworkereket.

A Door ideális helyszín az induló vállalkozóknak vagy a fejlődő cégeknek és az eddig otthon, egyedül dolgozóknak. Azt valljuk, hogy a szakmai kapcsolatok kiépítése adja meg az alappillérét egy jól működő vállalkozásnak, amihez irodánk teljes segítséget és elérést biztosít, mindezt pedig fiatalos és barátságos környezetben. 

Kolostor körbevezetés: 14:00-15:30-ig

Iroda Design előadás a Ferences Rendházban: Kezdeti kihívások és az ezekre adott válaszok 16:00-17:00-ig 

Előadó: Mátyás testvér

A két program között nasit és frissítőt fognak kapni a résztvevők.

Kiknek szól az esemény: Mindazon irodavezetőknek, marketingeseknek, tervezőknek és cégvezetőknek akik szeretnének a színfalak mögé látni egy kolostor közösségi irodai design megvalósításában és szeretnék bejárni a szegedi ferences rendházat.

Az esemény befogadóképessége: 20-30 fő

 
Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/week/compiled/all.css): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_week_views_index.volt.phtml on line 82

Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/week/compiled/all.js): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_week_views_index.volt.phtml on line 86