Fibonacci esete a Bartók Udvarral

Bartók Udvar II., 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.
2019. október 17. 16.30 // A FÉRŐHELYEK SZÁMA MEGTELT!
Az avantgárd stílusjegyekkel megépített Bartók Udvar II ‘A’ szárnya egy délután erejéig most a nagyközönség számára is megnyílik, az érdeklődőknek a fejlesztő-tulajdonos fogja bemutatni az épületet.

Az Infogroup 2019. október 17-n adja át legújabb irodaházát Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő részén, Dél-Budán. A modern, avantgárd stílusjegyekkel rendelkező „A+” kategóriájú Bartók Udvar II, Budapest dél-budai részének egyik gyöngyszeme. A BREEAM ’Very good’ minősítésű irodaház kiváló elhelyezkedésének köszönhetően bármely irányból kényelmesen megközelíthető. Az irodaház környezettudatos üzemeltetésére nagy hangsúlyt fektet a tulajdonos. A napfényes tetőteraszok és balkonok, különleges üvegezettségű függönyfalas homlokzat, valamint a hangulatos kert teszi különlegessé a 24.000 négyzetméteres épület atmoszféráját. 

A látogatók betekintést nyerhetnek a fejlesztés kulisszatitkaiba, megtudhatják mi a közös Fibonacci-ban és az irodaházban, miért színes-pöttyösek az ablakok, mi az a függönyfalas homlokzat és mi a titka annak, hogy a Bartók Udvar II új szárnya már az átadás előtt szinte 100%-ban ki lett adva. És ha mindez nem elég, akkor a budai körpanorámás, hatodik emeleti tetőteraszon rendezett nyitó party-n megkóstolhatnak néhány gin-tonic variációt. Figyelem, a férőhelyek száma korlátozott. Aki be akar kerülni a szerencsés 25 közé, ne késlekedjen a regisztrációval.

Kiknek szól az esemény:

  • jelenleg irodát kereső cégek képviselői
  • cégek HR-esei/bérlésért felelős képviselői
  • ingatlanszakmai szövetségek képviselői, tagjai
  • ingatlanügynökségek munkatársai

 

Figyelem, a férőhelyek száma korlátozott. Aki be akar kerülni a szerencsés 25 közé, ne késlekedjen a regisztrációval.

 

Jelentkezem az eseményre
Fibonacci esete a Bartók Udvarral
Bartók Udvar II., 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.
2019. október 17. 16.30 // A FÉRŐHELYEK SZÁMA MEGTELT!

Pár adat megadásával biztosítsd be a helyed az eseményre.
A jelentkezés nem jár fizetési kötelezettséggel.


Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/week/compiled/all.css): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_week_views_index.volt.phtml on line 82

Warning: Phalcon\Assets\Manager::output(/var/www/proptechhungary.hu/public/assets/week/compiled/all.js): failed to open stream: Permission denied in /var/www/proptechhungary.hu/var/compiled-templates/_var_www_proptechhungary.hu_apps_week_views_index.volt.phtml on line 86