Hogyan győzd meg a főnöködet az iroda átalakításról?

Agora Budapest showroom – Árpád híd pesti hídfő
2019. október 15. 18.00-20.00
Prezentációs tréning és coaching folyamatokkal támogatjuk ügyfeleinket, hogy magabiztosan és hitelesen képviselhessék ügyüket konferenciákon, ügyfél megbeszéléseken vagy belsős meetingeken.

Gondolkoztál már azon, hogyan lenne érdemes átalakítani az irodátokat? Egy év alatt átlagosan 1600-2000 órát is eltöltünk a munkahelyünkön. Éppen ezért ugyanúgy, ahogy a lakásod is szeretnéd otthonosabbá tenni, hasonló igény joggal merülhet fel benned a munkahelyeddel kapcsolatban is. Nap mint nap biztos, hogy számos ötlet születik meg a fejedben, hogyan lehetne a munkahelyi teret is praktikusabbá, jobbá tenni. Mi lenne, ha ezeket az ötleteket megosztanád a főnököddel is?

A tréningen felfedezzük, hogyan tudod az ötleteket egy meggyőző struktúrába önteni és felkészülünk, hogy a főnökeid, kollégáid előtt magabiztosan képviseld ügyedet. 

A tréning végén pedig a HB Reavis csapata pár inspiráló ötletet is mutat, és bemutatja az Agora Budapest projektben is létrejövő emberközpontú, egészséges munkakörnyezetet.

Kiknek szól az esemény:

  • szeretnéd az ötleteidet mások számára is érthetővé tenni
  • szeretnél magabiztosan és meggyőzően fellépni a főnökeid, csapattársaid előtt
  • vannak ötleteid, hiszel is bennük, de általában mégis megtartod magadnak, mert félsz a visszautasítástól. Most szeretnél végre előbújni.
  •  HR-es vagy, aki szeretné elősegíteni a munkavállalói elégedettség növelését és ehhez bizony szüksége van a jó ötletek megfelelő prezentálására

Tréner: Szijártó Adrienn, az Impact alapítója és trénere, a TEDxYouth konferencia felkészítő trénere, prezentációs coach és egyetemi oktató

HB Reavis
Munkakörnyezetet hozunk létre az emberek jó közérzetének elősegítésére. Szolgáltatásainak összehangolásával és emberközpontú gondolkodásmódunkkal holisztikusan közelítjük meg a projektjeinket, így a klasszikus ingatlanfejlesztői szerepből nemzetközi munkakörnyezet-szolgáltató szerepbe lépünk át. Olyan élettel teli környezeteket alkotunk az európai piacon, ahol az emberek sokasága közösségé formálódik, és ahol a jó közérzeté, az egészségé és a hatékonyságé a főszerep.