HR Fest – Magyarország legnagyobb HR szakmai fesztiválja

Budapest, Akvárium Klub
2019. október 17.
Idén már 4. alkalommal hozza össze a HR Fest a HR szakma legnagyobbjait. 6 tematikus track, közel 150 előadás, hazai és nemzetközi sztárelőadók a HR szakmáról és a munka világáról.

A legnagyobb foglalkoztatókkal, friss és jövőbeni trendekkel, izgalmas kerekasztal beszélgetésekkel, trendi előadásokkal a boldogságtól, a kiégésig, a digitalizáció és robotizáció témakörétől az adatalapú üzleti döntésmechanizmusokig, rengeteg érdekes dologgal készülnek előadóink.

És hogy mit keres Philip Zimbardo, Csernus Imre, Mácsai Pál és Palya Bea a HR Fest-en? Hidd el, nekik is van mondandójuk a szakmáról, a szakmának! 

 

Nehéz kiemelni az erős mezőnyből, de néhány érdekes előadás még:

TECH  -

 • Pepper robot vezet minket végig a tech track programján - még programozzák... vagy már ő diktál?
 • Katrina Collier, a hatalmas sikerű The Robot-Proof Recruiter szerzője is itt lesz, aki igazán a mélyére ásott a robotok világában, hogy rájöjjön, a kulcs nagyon is humán!
 • HR Black mirror kerekasztalunk körül: Dragomán György, a kortárs magyar irodalom egyik legnépszerűbb írója, aki sci-fi novelláiban rémisztget/biztat a jövőről,  Varga Attila “Sixx”,  Pungor Andrással és Varró Szilvivel beszélget a jövő munka világáról.
 • John Alphonse, aki a több mint 20000 főt foglalkoztató Telenor globális digitális kollaborációjáért felel - az elsők között vezették be a világon a Facebook for Workplace-t. 
 • Bereznay Dániel, világhírű e-sport versenyző, az Alfa Romeo Racing F1 Esports Team egyetlen magyar tagja, a Forma-1 hivatalos virtuális világbajnokságának második helyezettje.

 

LIFE is Style tracken 

 • Csernus doki, aki itt is mindent bevet, hogy kinyissa szemünket: Egy életünk van!
 • Mácsai Pál, akinek a színház a szenvedélye és élete a színház. 
 • Palya Bea, aki már nemcsak közönséget, de közösséget is épít.
 • Ráadásul már Lengyel Tamás is recruiter karrierbe kezdett.
 • Bovier György, a magyar kerekesszékes tenisz-válogatott kerettagja, a Budapest – Bamako rally első kerekesszékes résztvevője, aki balesete előtt egészen más jövőt gondolt magának - most a nagy újratervezésről beszél majd nekünk

 

BUSINESS

 • Hova tűnt az egykori Fortune 5oo cég 52%-a...és mitől maradt sikeres a többi? - Sesil Pir, a Forbes újságírója és nemzetközi HR tanácsadója árulja el nekünk
 • Tamás DABLTY Trunk, aZ újgenerációs munkaerő nagykutyákat challengel ..meglátjuk, milyen válaszaik vannak a jövő pofátlan kérdéseire:

 

 • Kelliár Zsolt, aki idén terjeszkedett nemzetközi piacon is forradalmi recruiter megoldásával. Vajon hogy fogadja a toborzó szakma a toborzás uberjét?

 

 

 • Balogh Petya - Mindannyian izgatottan követtük végig, ahogyan Balogh Petya az NNG-ből, egy magyar startupból több mint ezer fős nemzetközi vállalatot épített fel.

 

További előadásaink itt:  https://hrfest.com/program/   

Szóval, ha érdekel a HR világa, ha a szakmában dolgozol, ha érint a munkahelyeden, ha találkoznál a szakma legnagyobbjaival vagy csak egyszerűen izgalmas, tartalmas előadásokat hallgatnál, ott a helyed velünk 9:00-17:30 között az Akváriumban.


De aki nem ér rá egész nap, az se csüggedjen, a végére is tartogattunk izgalmas programokat. Egy szuper HRBEST Gálával zárjuk a napot, ahol a HR szakma legjobb pályázatait díjazzuk. Kiemeljük és megjutalmazzuk azokat a HR-es megoldásokat, amelyek sikeresebbé teszik a cégeket és jobbá teszik a munka világát. Gyere el és nézd meg, hogy csinálják ezt a legnagyobbak és az egészen kicsik. Igazán inspiráló pályázataink voltak. Meglepő eredmények születtek a szigorú  zsűri keze alatt, akik a szakma top tanácsadóiból, HR vezetőiből, ügyvezetőiből és vezérigazgatóiból álltak. Egy titkot elárulhatunk, nem mindig a nagy büdzsével rendelkező, nagy cégek a befutók, a kis cégek, kreatív ötletei sokszor többre vitték. De bővebben a Gálán október 17-én 17:30-tól az Akváriumban.

Jelentkezem az eseményre
HR Fest – Magyarország legnagyobb HR szakmai fesztiválja
Budapest, Akvárium Klub
2019. október 17.

Pár adat megadásával biztosítsd be a helyed az eseményre.
A jelentkezés nem jár fizetési kötelezettséggel.