Legyél Te is InstantPlacer 1 órára!

2019. október 14-22.
FOGLALJ MÁR MOST INSTANTPLACE HELYSZÍNT AZ OFFICE WEEK IDEJÉRE ÉS AZ ELSŐ ÓRÁT AJÁNDÉKBA KAPOD!

Freelancerek és home office rajongók figyelem!

 

Foglald le már MOST bármely instant foglalható helyszínünket a naptárban elérhető időpontokra az Office Week idejére, és légy a vendégünk az első órára! 

Ha Te is sokat cikázol a városban, és a feladataid elvégzéséhez egy kávézónál többre lenne szükséged, de egy saját irodát még nem tudsz teljesen kihasználni, akkor jó hírünk van! 

Az InstantPlace Magyarország első közösségi helyszín- és iroda megosztó portálja, az első órára díjmentesen kipróbálható! Foglald le MOST a még szabad helyek egyikét az Office Week idejére és élvezd, hogy az ország számos pontján lehet irodád!

Manapság egyre több fiatal dolgozik az iroda falain túl. Ilyenkor az adott feladathoz illő helyszínt választanak, ami sok esetben nem könnyű. 
Legalábbis eddig nem volt az, viszont az InstantPlace kínálatában egyre több közösségi iroda, tárgyaló, oktatóterem, sőt még rendezvény helyszínek is sorakoznak.

Nézd meg a listát és a naptárat a www.instantplace.hu oldalon, válaszd ki a kedvenc instant foglalható helyszíned, és próbáld ki az Office Week alatt! 

Ne maradj le!

Ha tovább maradnál, természetesen erre is van lehetőséged, foglald le online a kívánt időpontot és rendezd a különbözetet a helyszínen. 

A kedvezményt egy személy csak egy alkalommal veheti igénybe, és egy órányi foglalásra szól. Amennyiben 1 órát meghaladó foglalás történik, a különbözet díja a helyszínen fizetendő. A kedvezmény feltétele, hogy az online foglalás során küldj meghívót az alábbi adatokkal a rendszerből:

Meghívott neve: Office Week

E-mail: info@instantplace.hu