WELL Building Conference

Budapest MOM Sport
2019. október 17-19.
Az Év Irodája verseny szervezői már 10 éve keresik az ország legjobb irodáit, figyelik a trendeket, gyűjtik az információkat, hogy megkönnyítsék az új irodába költöző vagy felújítás előtt álló vállalatok életét.

Az Év Irodája verseny szervezői már 10 éve keresik az ország legjobb irodáit, figyelik a trendeket, gyűjtik az információkat, és évről évre megosztják a tapasztalataikat, hogy megkönnyítsék az új irodába költöző vállalatok vagy a felújítás előtt állók életét.

Aki figyelemmel kíséri a megmérettetést, együtt fejlődhet a piac változásaival, és részese lehet Magyarország legátfogóbb ingatlanpiaci tudásmegosztásának, információcseréjének. Ki akarna ebből kimaradni? De melyek a legújabb irányok? 

A jubileumi 10. évforduló kapcsán a szervezők az idén szintén éppen 10 éves Magyar Környezettudatos Építés Egyesületével (HuGBC) közösen az októberi OfficeXPO első napján rendezik meg az első WELL Building konferenciát, ahol reflektorfénybe kerülnek az irodai jóllétet mint a munkaerő megtartásának manapság már központi eszközét képező témák. Ráadásul egyedülálló módon nem csak a bérlőket és a szolgáltatókat, hanem a munkavállalókat is bevonjuk, hiszen a környezettudatos és fenntartható iroda középpontjába a dolgozók kerültek. Erre utal a rendezvény szlogenje is: People First!

 

NÉZD MEG A PONTOSAN KONFERENCIA PROGRAMOT!

Egyre több munkáltató fektet hangsúlyt az emberközpontú irodára, a megfelelő beltéri levegő- és vízminőségre, a munkavégzéshez ideális hőmérsékletre, megvilágításra, akusztikára, valamint a sportolási- és étkezési lehetőségekre, sőt, a mentális egészségre  és a közösség életének támogatására is. Ezek a tényezők ugyanis megfelelően alkalmazva nem csak a munkatársak hatékonyságát növelik, hanem a betegségek megelőzésével jelentős megtakarítást is eredményeznek a cégek számára. Ezek a WELL minősítés legfontosabb szempontjai!

De mégis mi az a WELL Building Standard™ minősítési rendszer, és miért szervezzük meg a WELL Building konferenciát? 

Az Egyesült Államokból származó minősítés az egyik legújabb nemzetközi minősítő rendszer, mely hazánkban is elérhető. A WELL kifejezetten az egészséges és élhetőbb belső terek kialakítására, illetve értékelésére helyezi a hangsúlyt. 

Magyarországon már évek óta piaci alapkövetelmény a bérlők részéről, hogy az A kategóriás irodaházak rendelkezzenek valamilyen zöld minősítési tanúsítvánnyal. Most a vállalatokon a sor, hogy a környezettudatos és fenntartható iroda középpontjába a dolgozóikat helyezzék. 

A munkáltatók számára a toborzás és a megtartás esetében is fontos eszközt jelent a WELL szellemében kialakított és tanúsított munkakörnyezet, hiszen ez a munkáltatói márka elválaszthatatlan részévé vált.

A következő kérdésekre kaphatnak választ a konferencia résztvevői: 

  • Mit jelent fejlesztőként vagy épület használóként a WELL minősítés?
  • A magyar WELL előfutárok megosztják tapasztalataikat.
  • Hol tart a WELL minősítés világszerte? A WELL számokban.
  • Miért érdemes bérlőként egészséges irodateret kialakítani?
  • Mire vágyik a munkavállaló? Néhány meglepő tény a munkaerő-megtartás lehetőségeiről.

Bemutatjuk a WELL minősítési rendszer elveit, a legfontosabb szempontokat és azt is, hogyan érdemes az irodát kialakítani, átalakítani vagy felújítani a legjobb munkakörnyezet megteremtése érdekében.

Mindegy, hogy cégvezetőként, HR szakemberként vagy más területen dolgozol, biztos, hogy fogsz olyat hallani, ami a hasznodra válik. Mi megmutatjuk a rendszer elveit, a legfontosabb szempontokat, és a MIÉRTEKET, valamint beavatunk a HOGYANBA, sőt, lehetőséged lesz kérdezni is.

WELL Building Conference program:

11:00 11:10 WELL bevezető Barta Zsombor, a HuGBC elnöke
11:10 11:25 Röviden a WELL-ről a világban vagy WELL 10 témakör Joseph Marfi, LEED Fellow, WELL AP & WELL Faculty, GGP
11:25 11:45 WELL-being CBRE szemmel, Madrid és Budapest tengelyén Kákosy Zsolt, CBRE Magyarország, Ingatlanvagyon-kezelési Igazgató Csobánki Zsuzsa, CBRE Magyarország, Senior Project Manager
11:45 12:00   KÁVÉSZÜNET
12:00 12:15 HB Reavis pozsonyi irodája, mint szimbiotikus munkahely Tomáš Meliško, Head of Symbiosy
12:15 12:30 A ti irodátok hogyan lesz WELL? válaszol: Hartvig Lajos DLA, építész
kérdez: Kurucz Regina WELL AP építész
12:30 12:45 WELL a fejlesztő szemével Radványi Gábor főépítész, HuGBC elnökségi tag
12:45 13:00   EBÉD
13:00 13:15 Felkérés alatt!  
13:15 14:10 SZAKMAI KEREKASZTAL Joseph Marfi, WELL Faculty
Radványi Gábor
Ágoston Lóránt művészeti oktató, test és lélek
Dr. Németh Ágnes a levegőminőség fontos . ++ Hornok Edina, DVM
14:10 14:25   KÁVÉSZÜNET
14:25 14:40 A WELL Magyarországon - Ne csak szép, de jó is legyen! Design kontra komfort Kovács Emese WELL AP, MN6 Energiaügynökség tanácsadó
14:40 14:55 Felkérés alatt!  
14:55 15:00 ZÁRSZÓ Kovács Emese, Kurucz Regina

Ne hagyd ki!

Helyszín: MOM Sport Center
Időpont:2019.10.17.

Gyere el, ismerd meg a WELL világát, és legyen a Te céged az, amit a holnap munkavállalói keresnek!

OfficeXPO